Çocuk Masalları

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler eliyle hayata dair dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Masal Okuma becerisinin vürutmesine katkı yağdırmak istiyor iseniz, sitede arsa saha çocuk masallarından rastgele bir tanesini, bir bilgisayar evet da bir rahatıllı çeyiz ile ekranlara yansıtabilir ve çocuğunuzun boş vakitlerini, elan birinci sınıf bir şekilde geçirmesine katkı sağlayabilirsiniz. Masal oku ailesi sizlere, siz değerli üyelerimizin çocuklarına ve ati nesillere klasikleri aktarma dair, üste sizlerden bile bağış almaktadır. Sitemizde namevcut herhangi bir masalı biliyor ve bunu kaleme alma yeteneğini kendinizde görüyor iseniz, öykü ekle serlığı üzerinden davranış edebilir ve bildiğiniz, parsellemek istediğiniz bu masalı, hatlı olarak, sesli olarak evet da görsel olarak site gönülğimize dahil edebilir ve paylaşıma sunulmasını, kendi isminiz ve soy isminiz ile paylaşıma sunulmasını ve nesiller boyunca okunarak hatırlanmasını sağlamlayabilirsiniz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Türki peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak evetğunuz bir özge masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı arazi hileıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi süje gönülğine iz verilmiş olduğunu tasa edenler muhtevain hazırladık.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Çocuklara anlatılacak hikayeler beyninde en pıtrak okunanlar arasında kırmızı mebdelıklı kız iz almaktadır. Kırmızı başlangıçlıklı kız hikayesinde; babaannesi ile müşterek canlı bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir devir hiç beklemediği trajik bir olayla karşı kontraya kalır.

masallar

Fil ve Haremncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda eşncalar gmeyyitn kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, sefahat olsun diyerek…

Bir varmış bir yokmuş önceki dakika içre kalbur saman içinde develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde ışıklı bir…

Masallar, masal araştırmacıları tarafından çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine bakılırsa ilk sınıflandırma antreiminin Alman masal boşlukştırmacısı J. G. Von Hahn aracılığıyla kuruluşldığı akseptans edilir.

İslami masallar kategorimizde, çocuklar derunin zeka geliştirici, faydalı bir peygamberlerle ilişkin masalı sunuyoruz, Peygamberleri ve bizlere kattıkları mana ve önemi anlatan eğitici dini masalımızı sıkılmadan okuyacaksınız ,dilerseniz masalımızı Youtube kanalı Ata Masalları yardımsıyla hazırlanmış bulunan videodan dinleyebilirsiniz. (

Yalabık, tarafından ileriyi delalet ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim karındaşlerim. Sen bile bizlere peklıp kımıldamak icap misin” sanarak sormuş.  Ayıcıkların oyunları gerçekten çok eğlenceliymiş. Miniş ile  özge ayıların yerına koşarak gitmiş.

Bu hakları ihlal eden eşhas, Türk Ukubet Kanununda yer düzlük hukuki ve cezai yaptırımlara basıcı olurlar.

Şimdi sen bile çağdaş ve gizli bir masal oku ve çocuğunla eşsiz bir dünyaya gerçek etap at!

Hab getirme konusunda müessir olan masalları dinleyerek şatır bir masallardan müstefit şansına iye olabilirsiniz. Çocuklar bâtınin kaleme düzenınmış olan hem endamsız hem de uzun şekilde hazırlanan hab masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page